Prosjektkor for unge voksne

Prosjektkor for unge voksne


Er du ca 20-35 år? Har du lyst til å synge i kor med folk på din egen alder? Men ikke binde deg til noe schvære greier? Bare bli med i et kor for unge voksne med lav terskel og stor takhøyde? Nice, for da har vi en god nyhet! Det er øvelser på Ynglingen i Hamar sentrum 

"Prosjektet" handler mer om at dette er et tidsavgrensa tilbud. Om det er stemning for det, avslutter vi prosjektet med en miniopptreden i Hamar. Hvis tilbudet slår an, er det ingen grunn til å ikke fortsette til høsten.
Sjangermessig blander vi mye forskjellige: musikal, gospel, pop, salmer, folkemusikk, dagsaktuell musikk osv. Har du forslag til sanger? Kom med de!

En annen gladsak - tilbudet er GRATIS! Det eneste som koster er medlemskapet i "SUV - Studenter og Unge Voksne i Hamar" sin enhet i KFUK-KFUM (max 200kr/år). Tilbudet er selvfølgelig åpent for alle som vil delta! Jo flere, jo bedre.


Hvis du har lest deg helt ned hit, her er noen gode grunner til hvorfor vi ønsker å starte opp med PFUV (Prosjektkor For osv..):
- Tilby et kor i Hamarområdet for en målgruppe som skriker etter møteplasser (eller "forhindre sosial eksklusjon", som det heter)
- Skape en arena hvor unge voksne kan komme som de er og ha det sosialt og gøy (les: mestring og fellesskap)
- Flere unge voksne sier de har lyst til å synge i et kor, men har ikke funnet noe som passer de (enda...!)
- Ha det gøy med musikk uansett erfaring med kor fra tidligere