Lærere ved KFUK-KFUM Kulturskole Hamar

Lærere ved KFUK-KFUM Kulturskole Hamar

Navn: Daniel Kumar

Undervisningsinstrumenter: Gitar

 

Daniel er en allsidig og kreativ sjel som er født og oppvokst på Hamar.

Han har spilt i flere band og ensembler, og jobbet på ulike musikalske prosjekter i forskjellige sjangre og stilarter de siste 15 årene.

På fritiden er han glad i å komponere egne låter og å spille sammen med andre.

 

Han har jobbet som musikklærer hos Triol Musikkskole der han har undervist i gitar og andre instrumenter, og han har også drevet med privatundervisning.

Daniel liker å fokusere på den enkelte elev sine interesser og hva de selv ønsker å lære.

På Høgskolen i Innlandet har han studert musikkfag, og han har en bachelor innen kunst og design. I tillegg har han kompetanse innen innspillingsteknologi.

Navn: Jacob Hagelund Simensen

Undervisningsinstrumenter: Vokal, gitar, bass, trommer og ensemble.

 

Med lang fartstid som freelancemusiker og solid faglig forankring i blant annet høgskoleutdanning, direksjon og privatlærervirksomhet, har Jacob et bredt spekter av erfaring og kunnskap som han brenner for å dele videre. Sjangererfaring spenner fra korps, folkemusikk og klimprejazz til blues, kor og metal.


Jacob elsker å stå på scenen og er opptatt av å skape formidlingsglede hos eleven. Jacob mener det er viktig å finne ut hva eleven selv brenner for, og stimulere nysgjerrigheten rundt dette så mye det lar seg gjøre. Han legger ikke skjul på at det å lære seg et instrument kan by på mye hardt arbeid, men med rett inspirasjon og innstilling kjennes det ikke ut som du har jobbet en dag.

Navn: Kine Martinsen

Undervisningsinstrumenter: Elbass


Kine har drevet med musikk store deler av livet, i forskjellige former og fasonger. Selv om det er elbass som er hovedinstrumentet, har hun erfaringer på både gitar, tverrfløyte og vokal.

Hun har gått musikklinja ved Stange Videregående skole og ved Sunnmøre folkehøgskule. Der fikk hun erfaringer i sjangere som jazz og rock, men også pop, prog og musikalteater. 


Kine studerer nå i faglærer i Musikk ved Høgskolen i Innlandet, tillegg til å være prosjektleder for KFUK-KFUM Kulturskole Hamar og syngende guide ved Domkirkeodden.

Navn: Lina Oktava Steen

Undervisningsinstrumenter: Piano, trombone og elbass

 

Lina har spilt piano i kulturskolen på Stange fra hun var 5 år og fram til 2019, og har fortsatt med det siden. I tillegg til piano har hun spilt trombone i 12 år, hvor 11 av disse var i Tangen Skolekorps. Hun har også spilt i ungdomskorps, kretskorps og jazzensemble.


Ved musikklinja på Stange videregående skole, spilte hun piano, trombone og elbass og Lina studerer nå faglærer i musikk ved Høgskolen i innlandet.


Navn: Magnus F. Sand

Undervisningsinstrumenter: Gitar, bass, kontrabass og produksjon

 

Magnus har nettopp fullført en Bachelor i musikk og pedagogikk og har ca. 7 år bak seg som aktiv gitarist. Han produserer og komponerer egenskrevne låter på fritiden innen ulike sjangere, alt fra death metal til ambient.

Navn: Maren Sæther

Undervisningsinstrumenter: Vokal og saxofon


Maren kommer fra Nannestad, men har nå blitt stolt Hamarsing. Hun spiller saxofon og synger. Maren har alltid vært glad i musikk - kor, korps og band har vært en stor del av hennes oppvekst.


På videregående tok hun sitt første steg mot å ha musikken som noe mer enn en hobby, nemlig ved å gå på musikklinje. Der hadde hun saxofon som hovedinstrument og var med på alt som gikk an å være med på av musikkutøvelse og musikkglede. Deretter gikk hun et år på Toneheim Folkehøgskole med sang som hovedinstrument. Dette var også et år med mye musikk og morro.


Deretter gikk turen videre til Høgskolen i Innlandet, der hun tok bacheloren Faglærer i musikk. Nå går dagene som kordirigent og musikklærer i skolen. Hun synger mest soul, funk, jazz, pop, musikal og viser, men elsker å utforske nye stilarter. 

Navn: Mathias Hynne Green

Undervisningsinstrumenter: Trommer og perkusjon


Mathias er en entusiastisk og aktiv ung mann med en variert bakgrunn innenfor musikalsk arbeid med barn og unge. Det å gi utfordringer, skape mestringsfølelse og musikkglede er det han virkelig brenner for!


Tidligere har han gått musikklinja og hatt trommelever i Sandefjord, men flyttet i 2016 til Hamar for å gå på musikkfolkehøgskolen Toneheim. Etter dette studerte han til bachelor i musikkfaglærer ved Høgskolen i Innlandet i Hamar. Nå har han bosatt seg her, har trommelever i Hamar, Odalen og Rena i tillegg til å freelance som musiker, dirigent og pedagog.

Navn: Mats Lillehaug

Undervisningsinstrumenter: Trommer


Mats er freelancetrommeslager bosatt i Hamar. Han tar nå en master i musikk ved Høgskolen i Innlandet, men har fra før bachelor i rytmisk musikk fra NLA høgskolen i Oslo. Han spiller blant annet i Hamarbandet Meer.


Av stilartene han spiller mest er det hovedsakelig pop og rock, men også en del prog og jazz. Han har tilknytning til KFUK-KFUM Hamar Ynglingen ved at han begynte å spille trommer i Praising i 2005.

Navn: Thea Helen Dalen

Undervisning: Teater og vokal


Thea har drevet med teater siden hun var 13 år og det hele begynte gjennom kulturskole. Hun har vært med i flere forestillinger og musikaler, og har selv satt opp to revyer i hjemkommunen Nannestad. Thea har også drevet med sang like lenge som teater, og studerer nå faglærer i musikk ved Høgskolen i innlandet.