Praising

Hamar KFUK-KFUM

TEN SING

PRAISING

PRAISING er Hamar og omegns tensingkor. Vi ble startet i 1969, som en del av Norges KFUK-KFUM. Vi er i dag ca 25 medlemmer(både jenter og gutter) fordelt på kor, band og teknikkere. Alle er i alderen 13 til 19 år.

Gjennom kor, band, lyd/lys/bilde, program-skaping, miljø- og styrearbeid får ungdommene utfolde seg kreativt og prøve ut ulike sider ved seg selv. Dette skjer i et trygt og inkluderende miljø, med ungt ansvar og voksent nærvær.


PRAISING øver på Ynglingen i Hamar (I nærheten av kinoen og rett ved siden av domkirken) hver mandag fra 18:30 til 21:00. I forbindelse med øvelsen spiser vi ofte middag sammen, de som kan og vil. Kvelden avsluttes med 5 minutters andakt. I løpet av året har vi en rekke konserter, - og det skjer at vi synger på gudstjenester eller er med å arrangerer Ung Messe.


Vi er veldig sosiale. Ynglingen er åpen hele mandag ettermiddag og mange av medlemmene våre samles her før øvelsen for å gjøre lekser, spise middag(laget av noen i koret), og ellers bare kose seg. Vårt eget styre er flinke til å planlegge fester og andre sosiale arrangementer.. så det er ofte høy PARTY-faktor i gruppen.


BLI MED eller få mer informasjon.... Klikk HERHVA ER SÅ TEN SING

Ten Sing er et kristent ungdomsarbeid som kombinerer utfoldelse og aktivitet med ledertrening og personlig utvikling. Gjennom ulike aktiviteter som kor, band, dans, drama, teknikk, styrearbeid, video og web får ungdommer mulighet til å utfolde seg kreativt i et åpent, inkluderende, kristent miljø. I Ten Sing er det deltakerne selv som er med på å forme innholdet, etter mestringsnivå, interesser og kultur. Ten Sing skal være et sted der alle blir inkludert og får muligheten til å utfordre seg selv på ulike aktiviteter.


Ten Sing-medlemmer får oppleve mye spennende, både i enhet, krets og på nasjonalt nivå. Kretsarrangementer byr på alt fra sang, dans, teknikk semniarer til baking og volleyballtreff. Nasjonalt, får man mulighet til å reise på TT, som er et stor tennårings treff med om lag 2000 ungdommer fra hele landet samlet til en storslått festival om sommeren.


En liten smaksprøve på hva man kan oppleve:


Copyright @ All Rights Reserved